Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Beggars Blue – Morzybitten

01/04/2023 , kl. 20:00 23:59

Det danske bluesband, Beggars Blue, består af frontmand, guitarist og sanger Jan Edvard, samt rytmegruppen med Casper Bue på bas og Jan Hvingel på trommer. Bandet har arbejdet og turneret sammen i over 20 år.

Køb billet

Beggars Blue blev dannet I Aalborg som et resultat af musikernes fælles passion for bluesmusikken. Bandet har siden udgivet 3 albums, og etableret en solid fan base i Danmark og andre dele af Skandinavien.
Musikerne er veteraner på den danske musikscene, hvor de hver især optræder i andre sammenhænge, når de ikke er på vejen med Beggars Blue. I årenes løb har Beggars Blue optrådt med et hav af live shows i Danmark og Norge.

Bandets fundament i bluesmusikken er tydelig. Men forvent ikke et band, der er låst fast til en akustisk slideguitar, mundharpe og 12-takters blues. De bevæger sig meget i grænseområderne mellem Blues/Rock/Country/Roots – med en tydelig kærlighed til fede riffs. Der kigges tilbage mod rødderne, men også ud til grenene. Indimellem avles der nye frugter.
På livescenen består repertoiret hovedsageligt af bandets egne kompositioner. Bandets musik og særlige kendetegn bygger på en stærk vokal og en dynamisk rytmegruppe. Forsangeren, Jan Edvard, leverer den musikalske front med en exceptionel sjæl, som bakkes solidt op af bassisten, Casper Bue, og trommeslageren, Jan Hvingel. Alt sammen leveret med bandets egen signatur.

Kr.100,00 i forsalg + 20,- i døren

Blueskartellet

Morzybitten

Jessensgade 3
Horsens, 8700 Danmark